Facebook arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Härkälän Monitoimikeskus Oy, Otalammentie 193, 03300 Otalampi (myöhemmin tässä tekstissä “järjestäjä”).

 

2. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan, alle 25-vuotiaan voittaessa edellytetään tiloissa järjestyksenvalvojien käyttöä voittajan kustannuksella. 

 

3. Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä Härkälän Monitoimikeskus Oy.n Facebook kilpailupostauksesta ja kommentoimalla 30.8.2018 klo 21 mennessä FB-sivuilla julkaistuun kysymykseen.  Voit lisätä kommentteihin myös kuvia. Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa hyvän maun ja lain vastaiset kuvat ja kirjoitukset. 

 

4. Arvonnan suorittaminen ja palkinto

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan voittajan käyttöön Härkälän Monitoimikeskus Oy.n Juhlatila Härkälä niminen juhlatalo, ilman lisäpalveluita. Tila sijaitsee Vihdin Otalammella. Palkinto sisältää oikeuden juhlasalien, keittiön ja perusastiaston käyttöön 2,5 vuorokauden ajan esim. pe-su. Juhlatilan varauksen voittaja tekee vapaiden aikojen puitteissa. Palkinnolla voi kuitata myös, jo tehdyn varauksen. Sitova juhlatila varaus on tehtävä 31.12.2018 mennessä ja varaus käytettävä viimeistään vuoden 2019 loppuun mennessä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden ylitsepääsemättömän esteen (tulipalo, vesivahinko, tmv.) sattuessa siirtää ajankohtaa. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.  Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta voidaan suorittaa uudelleen. Palkintoa ei voi siirtää toisen ihmisen nimiin. Voittaja suostuu antamaan Härkälän Monitoimikeskukselle luvan julkistaa nimensä ja palkinnon lunastus vaiheessa luovuttamaan juhlissa kuvattujen kuvien rajattomat käyttöoikeudet Härkälän Monitoimikeskus Oy:lle. Arvonnan voittajaa sitovat tavanomaiset juhlatilan vuokraehdot.     

Palkinto arvotaan 1.9. voittaja ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa viimeistään 2.92018. 

5. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa verkkohäiriöistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voi käyttää palkintoja. Järjestäjä vastaa palkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta. 

6. Muut ehdot

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonnassa ei ole mukana Facebook, eivätkä muut vastaavat.  

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

© 2016-2018 by  Härkälän Monitoimikeskus Oy

Otalammentie 193

03300 Otalampi / Vihti

info@juhlatilaharkala.net

p. 040 - 967 4800 klo 10-18

34403999_906228389557377_468199428087558